Salmu granulas, 15 kg/iepak.
Granulu granulu diametrs ir 8 mm.
Salmu granulas absorbē līdz pat 4 reizēm vairāk šķidruma nekā to svars (piemēram: 1 litrs salmu granulu pakaišu absorbē 4 litrus šķidruma).
Salmu granulas ir 100% ekoloģiskas, bez nepatīkamām smakām un citām piedevām.
Salmu granulas tiek termiski apstrādātas līdz 100–150 °C temperatūrai, lai izvairītos no alerģiju riska dzīvniekiem, mājdzīvniekiem vai putniem.
Salmu granulas ne tikai absorbē šķidrumu, bet arī absorbē smakas.
Izmantojot no salmu granulām izgatavotus pakaišus, jūs ietaupāt uz pakaišiem un izmaksām, jo no salmu granulām izgatavoti pakaiši absorbē daudz vairāk šķidruma nekā citi pakaišu veidi.
Salmu granulas ir 100% dabīgas un ekoloģiskas (ražotas no dabīgiem kviešiem, rudziem un citiem salmiem), saturot daudzas vērtīgas dabīgas barības vielas, šķiedrvielas, mikroelementus: kāliju, fosforu, slāpekli, dzelzi, varu, cinku, mangānu.
Pēc šķidruma absorbēšanas granulas sāk sadalīties. Tādējādi tās var izmantot kā augstvērtīgu mēslojumu augiem vai kompostu.
Granulu granulu diametrs ir 8 mm.
Salmu granulas absorbē līdz pat 4 reizēm vairāk šķidruma nekā to svars (piemēram: 1 litrs salmu granulu pakaišu absorbē 4 litrus šķidruma).
Salmu granulas ir 100% ekoloģiskas, bez nepatīkamām smakām un citām piedevām.
Salmu granulas tiek termiski apstrādātas līdz 100–150 °C temperatūrai, lai izvairītos no alerģiju riska dzīvniekiem, mājdzīvniekiem vai putniem.
Salmu granulas ne tikai absorbē šķidrumu, bet arī absorbē smakas.
Izmantojot no salmu granulām izgatavotus pakaišus, jūs ietaupāt uz pakaišiem un izmaksām, jo no salmu granulām izgatavoti pakaiši absorbē daudz vairāk šķidruma nekā citi pakaišu veidi.
Salmu granulas ir 100% dabīgas un ekoloģiskas (ražotas no dabīgiem kviešiem, rudziem un citiem salmiem), saturot daudzas vērtīgas dabīgas barības vielas, šķiedrvielas, mikroelementus: kāliju, fosforu, slāpekli, dzelzi, varu, cinku, mangānu.
Pēc šķidruma absorbēšanas granulas sāk sadalīties. Tādējādi tās var izmantot kā augstvērtīgu mēslojumu augiem vai kompostu.